top of page

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA U ADRIATIC MEDICALTRADE-u

Adriatic Medicaltrade d.o.o. shvaća zaštitu i sigurnost podataka svojih zaposlenika, poslovnih partnera i klijenata ozbiljno.

Kao takav, Adriatic Medicaltrade d.o.o. je ustanovio snažne politike i procedure zaštite.

Adriatic Medicaltrade d.o.o. je ugradila mjere za zadovoljavanje zahtjeva Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka(u EU/EEP zemljama), lokalnih zakona i odredbi.

Adriatic Medicaltrade d.o.o. je imenovao službenika za zaštitu. On je odgovoran za nadgledanje sukladnosti sa svim relevantnim odredbama koje se tiču zaštite podataka.

Adriatic Medicaltrade d.o.o. je razvio module edukacije za zaštitu podataka za svoje zaposlene da bi podigli svijest o ovom važnom pitanju i da bi osigurali da su svi zaposlenici svjesni svojih odgovornosti.

ONLINE PRIJAVE

Adriatic Medicaltrade d.o.o. je ustanovio online sustav prijave koji je dizajniran da bi omogućio našim zaposlenicima, poslovnim partnerima, klijentima i trećim stranama jednostavan sustav kojim se mogu prijaviti povrede osobnih podataka ili sumnja da je došlo do povrede osobnih podataka. Od svih se naših zaposlenika očekuje prijava povrede odmah i bez nepotrebne odgode, kao što je određeno našom politikom o zaštiti podataka. Ova se izvješća uzimaju ozbiljno i pregledavaju i rješavaju redovno i koriste za poboljšanje zaštite osobnih podataka.

Ako imate bilo kakva pitanja vezana za osobne podatke, molimo da kontaktirate službenika za zaštitu podataka

Aleksandar Milić
Telefon: +385 1 5811 883
E mail: info@adriatic-medicaltrade.hr

bottom of page